Träningsbloggen

Lillasyster C övertalade mig i helgen att vi ska springa Göteborgsvarvet till våren. 2,1 mil. Jag kände väl spontant att jag ville dö en smula bara av tanken på att springa 2,1 mil, men sa, trots det, ja. Nu har det dykt upp en annan ”grej” som ligger mig lite varmare om hjärtat än att dö i ett varv runt Göteborg, så detta lopp får vänta. Min kropp tackar mig nog, och jag kanske satsat på Blodomloppet eller något liknande istället, för jag har nämligen investerat i ett par löparskor. Tanken på att vara i så bra form att kunna springa ett lopp lockade mig, alltså drar det här ”nu ska jag börja träna”-tjatet igång igen, välkomna.

Jag kände på skorna igår förmiddag på en promenad runt samhället. De kändes bra, förutom när jag var hos frisören och satt ner i dem med korsade ben, då somnade ett par tår, men det kan jag kanske stå ut med. Skorna är köpta på InterSport, där de har 30 dagars öppet köp, plus att man får använda dem under tiden. Det är ju toppen för mina skoskavsfötter. Nu ska jag och Äpplet snart ge oss iväg på en liten minipromenad, hoppas att skorna känns lika bra idag.

3 reaktioner på ”Träningsbloggen

  1. att tårna somnar låter ju inte jättebra tycker jag, säker på att dom inte är för små? men det är ju bra att du får testa dom ett tag iallafall, så du hinner känna efter lite 🙂

    • Nä, det var inte så skönt, faktiskt. Nu somnade de lite också, trots att jag bara gick… Men InterSport-killen var helt övertygad om att det här var rätt storlek, och att de skulle töja sig, han lovade, sa han 😛 Får ge dem några veckor kanske, vad tror du?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s