Gah!

Idag skulle jag iväg på playdatefikamys hos J, hennes son och sambo. En helt kravlös, oglammig och vanlig aktivitet i mitt mammaliv. Trots det sprang jag runt i lägenheten i total klädångest i en halvtimme innan jag och E kom iväg, med E krypandes efter mig. Säkert undrandes vad fanken den där förvirrade mamman håller på med… Tittar i min garderob som fullkomligt svämmar över av kläder, och ingenting finns där som jag vill ha på mig! Allt sitter åt på fel ställe på min postgravidkropp, det går inte att amma i, det sticks, det är för kort för att ha som klänning, det är för tight för att sitta på golvet och leka i, det går inte att ha till de sköna löparskorna, det är för genomskinligt för att ha nu när jag är mor, det är för alldagligt och tråkigt… Önskar jag kunde göra en röjning och sälja av lite/ge bort, men vem skulle vilja ha mina 79,90-toppar från H&M? Mina felköp under graviditeten som nu är som tält? Mina sticksiga tröjor? Och jag kan ju inte bara slänga massor, då har jag ju inget kvar… För jag använder ju ändå en del, jag har ju uppenbarligen kläder på mig när jag går ut. What to do what to do.

Annonser

7 reaktioner på ”Gah!

  1. Ah, det där med kläder är inte så lätt. Det ska ju gå smidigt att amma utan att behöva klä av sig halvnaken, jag vill inte se för uppklädd ut, och en hel del plagg känns bara fel. Så det blir så stort att välja kläder vissa dagar, även om jag bara ska gå ut på promenad.

    • Nej, det är himla svårt tycker jag. Jag tycker att klänningar eller stora skjortor är det bästa, men det blir ju lite tråkigt i längden. Precis så är det för mig också, bara en liten promenad tar en timme att förbereda sig för!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s