Lördagsmys (fantasilös sådan)

Lördag idag, och vi har fixotrixat här hemma, storhandlat och känt oss nöjda med oss själva, badat Äpplet i Flexibath-badkaret (nöjda!) och ätit tacos. Äpplet älskar ju guacamole så det är en så himla bra rätt att äta. J har just nu en tarte tatin i ugnen, lösgodiset och chipsen är upphällda och vi bara väntar på att barnet ska somna och att Melodifestivalen ska börja, nomnom!

Vi planerar lite smått inför bröllopet, och saker och ting börjar faktiskt klarna lite. Vill att det ska bli osa-datum så vi får veta hur många som kommer, och att vi då får sätta igång med det riktiga planerandet med mat och program och allt. Tills dess har jag skapat mig ett projekt; att framkalla och sätta in bilder i album. Jag avskyr att ha alla bilder oframkallade i datorn, det känns så osäkert. Känns bättre att ha dem i album, eller kanske både och. Oj, vad jag kände mig som 75 helt plötsligt…

Nu blir det mys.

Annonser

3 reaktioner på ”Lördagsmys (fantasilös sådan)

    • Det var pga det där avsnittet som vi blev sugna tarte tatin 🙂 Och vi går runt och säger det med hans uttal hela tiden, så löjligt men så roligt, sådär mellan mig och J bara som vi alltid håller på, haha!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s