Back to basics

Äpplet har nästan gått tillbaks till att vara lite bebis igen, nu när hon är sjuk. Vill bara amma och gärna fortsätta gossnutta efteråt. Vill vara i famnen hela tiden och är väldigt mammig och pappig. Hon har även börjat stoppa in nappen helt själv när hon leker, och sitter och snuttar på den. Vi orkar inte ta ifrån henne den, utan tror det har att göra med att hon är sjuk just nu, på något sätt. Hon äter nästan ingen vanlig mat alls, allt vi erbjuder kastas direkt ner på golvet. Förutom majskrokar som hon slukar…

6 reaktioner på ”Back to basics

  1. Stackars er! Vi har också sjukstuga. Apropå nappen blev Esme plötsligt mycket mer intresserad av den med åldern. Minns inte när det hände, men numera skulle hon gärna ha en i munnen och en i varsin hand om hon fick. Det får hon dock inte och vi behöver inte ha jättefajter om det, men ändå ha koll. Nu behöver det ju inte bli så för er, men bara slog mig att vi haft den lite baklängesutvecklingen på det hela.

    • Och stackars er också, alltså! Usch, så trist med sjukdom.

      Jaså? Precis så vill ju E också göra, en i munnen och en i handen, eller gärna två. Jag försöker ta bort den när jag ser, och hittills protesterar hon inte direkt, jag hoppas som sagt att det hör sjukperioden till och att det går över. Annars gör vi nog som ni.

  2. Elly var likadan nu när hon var förkyld, en riktig liten famnbäbis. Det var ganska mysigt, men förstås tråkigt att hon var sjuk. Hoppas Äpplet är bättre idag!

    • Vi tror att hon har haft tredagarsfebern faktiskt! Idag är hon mycket bättre, har tom ätit lunch och middag, vilket hon inte gjort på flera dagar 🙂 Skönt när de blir friska, men det är ju lite mysigt när de är sådär klängiga också… 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s