En obekväm överraskning

Vi lunchade på Brydlings på Åhléns idag, supersmaskig mat, rekommenderas! Äpplet skötte sig fint och åt sin pasta bolognese med sked, sölade inte så besvärande mycket i alla fall… Men mot slutet av lunchen började hon luta sig över bordet och se väldigt koncentrerad ut… Jo, såklart, the return of the diarré… Överallt. Så det var bara att lägga ut skötunderlägget i vagnen och rulla in på den tokfulla toaletten, sno åt mig ett skötbord och breda ut tio lager papper och sedan låtsas som ingenting (den värsta bajslukten, barn som får suga på våtservett för att vara tyst, svett i pannan och överallt på stressad mamma, bajs på andra ställen än papper, kläder som är nedbajsade som barnet fortfarande måste ha på sig för att inte vara naken…). Sedan fick jag förstås inhandla en ny outfit åt Äpplet vars kläder inte var så mysiga längre, och byta till dem i vagnen lite diskret, för att slippa brottas på toaletten igen.

Tänk att vi överlevde det där, bajsincidenter offentligt är inte att leka med alltså.

Annonser

4 reaktioner på ”En obekväm överraskning

  1. men guuud jag blir svettig på överläppen bara av att läsa om det! Var du inte tvungen att köpa nya kläder till dig själv också?

    • Ja jösses, det var nog den värsta bajsincidenten sedan hon kom 😛 Nej, hon satt ju i en barnstol när hon kämpade, så jag fick inget på mig som tur va!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s