Blommor

Det verkar vara väldigt inne med ranunkel. I alla färger och vid alla tillfällen, ranunkel is the shit. Jag gillar det, det känns fräscht och krispigt och vårigt, kanske en kandidat till bröllopsbuketten, om det nu inte finns något fint att plocka. Jag är nämligen lite orolig nu, idag är det ju fantastiskt väder, men imorgon verkar det ju bli ytterligare ett bakslag för våren med regn och kyla. Kanske gömmer sig blommorna då… Och hoppas hoppas hoppas att inte kylan håller i sig till nästa helg. Kikade precis på klart.se och enligt dem är det helt ok väder på dagen D, men regn och moln på dagarna omkring. Dock litar jag inte ett dugg på långtidsprognoser… Bara det inte regnar är vi nöjda, har vi bestämt oss för.

Annonser

2 reaktioner på ”Blommor

  1. Vet du vad, jag tror inte lite eventuellt regn gör så mycket när ni väl är där! Vi hade både solsken och ösregn när vi gifte oss, det var en underbar dag ändå.

    • Nej, regn spelar självklart ingen roll, det kommer bli jättebra ändå. Men eftersom vi ska ha vigseln utomhus (borgerlig vigsel) och inte riktigt har någon b-plan vore det väldigt skönt om det inte regnade just då åtminstone!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s