Att grilla

image

image

Igår var vi på en leksaksaffär här i närheten för att jaga rätt på en födelsedagspresent till herr H 🙂 Eftersom han fått en spis köpte vi lite husgeråd till den, hoppas att ingen annan tänkte likadant. På dock- och matlagningsavdelningen som badade i rosa förpackningar, fanns en enda förpackning med en kille på. Det var den ni ser ovan, innehållandes en leksaksgrill. Resten var alltså rosa, med tjejer på. Grilla gör killarna, resten av matlagningen får tjejerna stå för, baskemej!

Suck.

Annonser

8 reaktioner på ”Att grilla

    • Ja, det var ungefär något sånt jag letade efter igår, men det mesta är ju från tre år. Inte för att det inte går ändå, men småsaker är ju inte så käckt nu när allt fortfarande ska smakas på först. Vi köpte sånadär små kastruller och så lite att vispa med 🙂

  1. Boken ”Ge ditt barn 100 möjligheter istället för 2”, gav ett bra tips angående typiska ”tjejpresenter” till pojkar och viceversa såklart. Att plocka ur själva presenten, typ kastrull och visp, ur förpackningen (som vanligtvis är väldigt könsmärkt genom färg) neutralisera presenten och gör den tillgänglig för alla barn, oavsett kön. Jag tyckte det var ett bra tips!

    • Ja, jag läser faktiskt den just nu! Tycker också att det är ett bra tips, nu när utbudet ser ut som det gör… Tycker för övrigt att hela den boken är bra, ganska basic men väldigt bra och användbara tips.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s