Loppisfyndet

image

Fyndade en finfin kaffepanna på en antikaffär. Idag hittade vi dock flera andra, lite billigare varianter, men ingen i så fint skick som den här. Nu längtar vi efter att få komma hem till vår spis och prova den. Mamma och pappa har induktionshäll… Jag har funderat länge på att köpa en kaffepanna, och nu har vi en!

Apropå loppisfynd, var vi på en annan loppis idag, som kanske var den absolut bästa loppisen vi varit på! Hur mycket fint som helst, teaklampor, teakbord, sängbord i teak och allt i jättefint skick. J var alldeles till sig över allting, och önskade sig en dragkrok med tillhörande släp till bilen –  vi hade lätt fyllt det där släpet med fina grejer från den loppisen. Vi har köpt en taklampa, en golvlampa och en bordslampa som vi ska hämta upp imorgon när vi tömt bagageluckan på grejer. Alla lampor kommer passa perfekt in hemma hos oss, så roligt!

Annonser

3 reaktioner på ”Loppisfyndet

  1. wow vilket fint fynd!
    älskar loppisar, men har inte kommit iväg till mina favoriter än. hoppas hoppas hoppas jag kommer iväg.

  2. Vi kör också kokkaffe, helt klart godast. Har fått tag på en panna som piper när det kokar, inte dumt alls. Och jag har ett fint teakskåp som skulle behöva flytta så om du har vägarna upp till Norrland…. så fin bloggen blivit, underbar headerbild!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s