Lördag i radhuset

Jag har precis vinkat av vår Bugaboo Cameleon, som nu får träffa sin tredje ägare. Känns skönt att bli av med den, för Äpplet har växt ur den sedan någon månad tillbaks plus att den är lite skraltig och i behov av kärlek som jag inte orkar ge den. Dessutom köpte jag en gammal Briosulky på Blocket för en vecka sen som även den behöver lite omsorg (det stod inte i annonsen – punktering på ett däck, kärvande broms, trasigt foder, suck…). Jag la ut vår vagn igår kl 16.15, och nu är den hämtad. Fick säkert 15 mail igår kväll om folk som var intresserade, blev nästan lite chockad, men den låg ute för 2000, kanske värsta vrakpriset 🙂

Här går vår AC för fullt, för oj vad varmt det blir här, vi orkar inte göra någonting egentligen, trots att det är så mycket som skulle behöva göras. Vi rev upp heltäckningsmattan i Äpplets rum i torsdags, och under den låg en helt okej linoleummatta som vi nu ska städa och fixa och bona upp. Förhoppningsvis går den att ha kvar, i annat fall målar vi den. Kul att kunna använda det som fanns i huset från första början. Sörjer lite den virrvarr-skiva som tittar fram bakom våtrumstapeten i badrummet, och den enda vita kökslucka med stil555-handtag som finns kvar i köket, resten har bytts ut till luckor med furuimitation av märket ”Nygammalt kök”. Mycket vackert. På lite sikt ska vi byta ut luckorna, men det ligger något längre ner på priolistan.

Vi ska åka till stugan för att bada och grilla idag, klockan är bara 11 och det är redan 25 grader i skuggan. Den här dagen behöver bad i lugn och ro, vilket man inte får i centrala Västerås.

Annonser

En reaktion på ”Lördag i radhuset

  1. Va härligt att ni äntligen fått flytta in… Vi vacklar i våra planer om vad vi ska ha för hem.. Gammalt eller nybyggt…. Lutar åt gammalt! Såg att ni hittar original handtagen till garderoberna! Underbart ju!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s