Våra två ensamdygn

Jösses, vilka fina två barnfria dygn vi hade. När jag tänker tillbaks på dem känns de alldeles magiska. Vi behövde verkligen dem, bara vi två. Vi skojade om dem som en kick-off, och det var nog ungefär det de var. Inför höstens alla utmaningar med nytt och nervöst för oss alla tre nästan samtidigt. Jag rekommenderar verkligen Yasuragi, så bra spaställe, och så otroligt god mat (vi åt kanske tidernas godaste makirullar, tempurafriterade med kungskrabba och en supergod sås…).

Och Äpplet, hon hade haft det så bra hos farmor och farfar i stugan. De hade fiskat, plockat blåbär och myst. Äpplet visade stolt upp sina egenplockade blåbär i en liten youghurthink, och berättade om allt de gjort. Och farmor och farfar i sin tur verkade nöjda och glada efter att ha tillbringat två dygn med sitt barnbarn. Verkligen win-win för alla inblandade!

 

Annonser

2 reaktioner på ”Våra två ensamdygn

  1. Så kände vi också efter Barcelona. Emil hade bara varit utan oss en natt tidigare och jag oroade mig dels för honom dels och mest för hur mina föräldrar skulle orka. Facit var ju hur bra sim helst!

    • Så peppande för framtida resor, att allt går bra! Vi är också lite sugna på en utlandsresa, men vi börjar ju båda jobba snart så det får väl skjutas på framtiden lite.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s