Tisdag

Idag är jag ledig, och har ägnat dagen åt att plocka, diska och städa. Vi hade fyra maskiner tvätt som var torr och som behövde läggas in (så tråkigt!), och disk som vanligt och det vanliga stöket av småplock som måste plockas upp. Jag har börjat känna att jag bara vill göra mig av med alla våra grejer, för fy vad jag tycker det är trist det här med att plocka iordning. Dessutom har vi inte på långa vägar fått ihop någon bra förvaring här hemma, utan bara stuvar in allt där det får plats och sen hittar vi ingenting. Inte så hållbart.

Klockan 15 har vi tid hos MVC, första riktiga kollen sedan ultraljudet. Ska bli skönt att höra hjärtljud och mäta magen, även om det tydligen är en pigg bebis därinne, med tanke på all aktivitet. Efter besöket ska vi hämta upp Äpplet på föris och åka och köpa färg till vardagsrumsväggarna, som ska målas om i helgen. Ner ska den numera fula vävtapeten som Aya rivit sönder till oigenkännlighet, och upp ska fräsch vit färg. Vitt vitt vitt, vi vågar inte annat i det där rummet, som har en tendens att bli lite mörkt trots stora fönster. Bokhyllan suger upp allt ljus, så jag tror att det blir toppen med vitt, och så får vi jobba på det där med att få in mer färg.

Igår var jag och Äpplet på playdate hos en Instagramkompis här i Västerås, som jag tagit mod till mig och fråga om de ville träffas. Hon har två barn, äldsta bara en månad yngre än Äpplet, och yngsta 11 månader. Det var jättemysigt, vi blev bjudna på paj (som en viss unge dissade till förmån för yoghurt och russin, knasboll) och barnen lekte otroligt bra, tillsammans stundtals till och med. (De bodde i en hyresrätt inne i stan, som de gjort personlig och jättemysig med små förändringar, och jag blev sjukt peppad på att gå hem och bara riva runt och tokboa inför bebisen ankomst.) Så himla trevlig och kul!

Annonser

2 reaktioner på ”Tisdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s