Tre år!

 

20140219-150115.jpg

I lördags fyllde hon tre år, vår lilla Päppla. Vi hade bullkalas för familj och vänner, och det blev så lyckat! Huvudpersonen hade nog sin roligaste dag i livet vad det verkade, ätandes bullar och med allas uppmärksamhet på sig från morgon till kväll. Hon fick lagom mycket presenter, alla jättefina, och var helnöjd med allt hon fick.

Att hon är tre år är helt ofattbart. Jag minns ju när jag var gravid i de här veckorna med henne, hur det kändes och hur vi längtade efter henne. Och nu är hon tre år. Tre år är en minst sagt spännande ålder, vi fajtas och kramas om vartannat, hon säger ”dumma!” och är rasande, för att i nästa sekund vilja kramas och sitta i famnen. Hon frågar massor och är otroligt nyfiken, vill vara med överallt, förstå och återberätta, förklara och lära oss. Hon förstår så mycket, hon är så smart och klurig, bra på saker och lär sig snabbt. Hon har en otroligt hög integritet, och jag älskar i smyg när hon inte vill kramas och håller fast vid det. Samtidigt är hon otroligt kärleksfull, och ofta när vi sitter ned och äter tillsammans slår hon ut med armarna och säger ”Åh vad jag älskar er!”. Det gjorde hon även i helgen, när mostrarna med respektiven var här på besök, det gör en verkligen alldeles varm i hjärtat.

Jag har varit förälder i tre år nu, och det blir verkligen bara bättre och bättre, på så många olika sätt. Jag och J lär känna varandra på nya sätt, och jag lär känna nya delar av mig själv. Och förstås, att få vara med och lära känna Äpplet, världens mest fantastiska lilla person, finns inte nog med ord för att beskriva hur häftigt det är.

Annonser

En reaktion på ”Tre år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s