Tuff natt

Inatt vaknade Äpplet vid fyra och tyckte det var morgon, och låg sedan vaken till 05.30 ungefär och vi fick jobba hårt för att övertyga henne om att det var bäst att somna om och att hon skulle viska till oss för att inte A skulle vakna. I sovrummet var det dessutom varmt och kvavt och svårt att sova, så det gjorde nog sitt till också. A har också sovit oroligt och vaknat till flera gånger, mycket amning alltså… Vi är nog rätt trötta allihop idag, och här i huset är det fortfarande tropiskt klimat då vi inte kan ha någon form av ventilation pga brandröken.

När jag inte trodde att det kunde bli värre än skitvarmt och fuktigt, så blir det skitvarmt, fuktigt och brandrök. Längtar till hösten som aldrig förr.

Annonser

En reaktion på ”Tuff natt

  1. Alltså dessa småbarnsnätter… Är så trött just nu. Funderar på hur ungarna kan hålla igång när de sover så lite som de gör men det gör de på nåt sätt. Ska bli spännande att se om det blir någon skillnad när värmen slår om. Jag är himla kluven. Å ena sidan älskar jag att det är varmt på dagarna och vi är verkligen ute och njuter av värmen då, men nätterna driver mig till vansinne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s