Senaste nytt

Kopierat från instagram om natten till idag – ”Nu måste jag dela med mig igen för att orka det här just nu. Vi hade precis vaggat A till sömns och släckt lampan, när E får en hostattack och väcker honom. Jag går upp med honom då jag hör att han inte kommer att somna om. Ställer mig och vaggar i hallen och så börjar han hosta. Tänker att bara han inte kräks, sekunden senare kräks han ner hela mig och hela hallgolvet. Ropar på J som får hjälpa, stackaren som ska upp snart… Tar beslutet att lägga mig och A i gästrummet för att inte störa varandra. Sängen är obäddad, bäddar nytt med nytt madrassöverdrag som han kräktes ned i lördags natt vid typ 02. Vi tvättade madrassöverdraget till vår säng idag, pga att A kräktes i den imorse… Nu, trötta ut pigg bebis som sovit powernap. Har jag sagt att jag HATAR virus och bakterier?! Tack för sociala medier som möjliggör någon form av kontakt med omvärlden för småbarnsföräldrar nu på vinterhalvåret. #pågränsentillsammanbrott Och en och en halv timme senare händer samma sak. Upp igen, byta sängkläder, duscha mig och bebis, gråta lite. Suck!!!!”

Efter det där fick vi iallafall sov. La lillebror i högläge, han är ju även täppt i näsan och behöver snorsugas i tid och otid, och efter att jag gjorde det kunde han komma till ro. Också för att han förstås var ganska tagen efter att ha kräkts så. När jag vaknade imorse var jag så trött att jag somnade om direkt efter att J väckt mig och gått till jobbet. Skulle lämna E på föris men när jag pussade henne godmorgon på pannan kände jag att hon hade feber… Förstås, varför inte?! Så nu blir vi hemma helt enkelt, inget mer föris förrän efter jul. Lika bra det, så slipper vi dra hem fler baciller och bli sjuka.

Livet just nu känns liksom så himla trist! Sjukorna avlöser varandra och vi försöker bara kämpa oss igenom det. Jag önskar att vi kan få vara friska nu efter det här, åtminstone över julen. Hoppas hoppas.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s